Nikon KeyMission 360 action camera

Nikon maakt met de KeyMission 360 haar toetreding tot de action camera markt bekend. Door de recente ontwikkeling in de action camera en virtual reality branche kon Nikon natuurlijk niet achterblijven. Door Nikon’s technische uitmuntendheid op het gebied van optische en beeldverwerkingtechnologieën is dit het technologie bedrijf toe te vertrouwen.

Keymission 360 action camera

De KeyMission 360 is aan twee tegenoverliggende zijden van de camera voorzien van een HD-camera. Deze twee camera’s maken 4K high-definition 360graden-beelden en worden in de camera omgezet tot één 360-graden video. De camera is waterdicht tot zeker 30 meter diepte zonder dat hiervoor aparte behuizing nodig is. Daarnaast is de camera zeer robuust en ontzettend bestand tegen stof, schokken en lage temperaturen. Door inschakeling van de elektronische vibratiereductie worden trillingen geminimaliseerd waardoor u scherpe en heldere films zult verkrijgen. De KeyMission 360 is speciaal ontworpen voor diverse omstandigheden die typerend zijn voor 360 action camera’s. Naar verwachting komt de KeyMission rond het najaar op de Nederlandse consumentenmarkt.KeyMission 360 action camera

International CES 2016

Nikon heeft dit nieuws recent op de International CES 2016 bekend gemaakt. De CES is werelds grootste beurs voor technologische consumentenproducten, grote bedrijven als Sony, Nikon en Samsung tonen hier hun nieuwste snufjes. Nikon toont demonstratiemodellen van de KeyMission 360 in haar stand. De International CES is nog te bewonderen tot en met zaterdag 9 januari 2016 in Las Vegas, Nevada (V.S).