360 Experts wie zijn wij?

360 Experts de naam zegt het al, wij zijn experts op het gebied van 360 graden visualisatie. Vanaf eind 2014 zitten wij bovenop de ontwikkelingen in de 360 graden markt. Grote bedrijven zoals Sony Go-pro en Kodak zijn bezig druk bezig met het ontwikkelen van 360 graden camera’s voor de particuliere markt. Hierbij moet u denken aan een camera die alles rondom u filmt, zo mist u niks van uw unieke momenten. Door de enorme ontwikkelingen in de Virtual Reality wereld kunt u binnen nu en 1 jaar uw 360 graden filmpjes terug kijken middels een virtual reality bril. Grote bedrijven als Oculus, Google en Samsung zijn al zeer ver in hun ontwikkeling van de VR bril.

360 Graden productfotografie

360 graden productfotografie is een ontzettend mooi middel om meer conversie uit uw webshop te halen. doormiddel van 360 graden webshop fotografie kunt u de klant nog dichter bij uw product krijgen. Door de bijgeleverde software van de Mode360 maakt het programma kant en klare 360 graden productfoto’s voor uw webshop. Door met de muis het product links of rechtsom te draaien kan de consument het product van elk denkbare situatie bekijken.

360 Actioncamera

de 360 Actioncamera is de opvolger van de “normale” actioncamera. Met de 360 actioncamera maakt u 360 graden video’s van uw unieke momenten en hoeft u niks te missen! Door deze 360 actioncamera video’s terug te kijken met een virtual reality bril lijkt het net of u weer in het moment bent. Het is natuurlijk fantastisch om uw unieke momenten terug te kijken op een ongekende manier.

Virtual Reality bril

De term virtual reality heb je misschien al een paar keer voor bij horen komen.. maar wat is virtual reality nu eigenlijk? Als je Virtual Reality vertaald ( afgekort VR ) naar het Nederlands betekend het virtuele werkelijkheid. Met andere woorden, je bevind je door middel 360 graden beelden in een virtuele wereld. Met een virtual reality bril kun je ook je eigen 360 actioncamera video’s terug kijken en herbeleef je uw unieke momenten alsof u er weer bent!

360 graden helmcamera

Als de ontwikkelingen van de 360 graden actioncamera gelanceerd zijn, komt de 360 graden helmcamera er sowieso! Denk aan de actioncamera’s die er nu zijn voor op uw motorhelm, skihelm of fietshelm. in 2016 lanceren wij de 360 graden helmcamera, hierdoor hoeft u niks meer te missen van uw rit! Met de actioncamera’s van nu filmt u alleen wat er voor u gebeurd, maar hoe cool is het om uw rit in 360 graden te filmen. Gebeurd er wat met uw vriend achter u? met uw 360 graden helmcamera heeft u alles op beeld en hoeft u niks te missen van uw motorrit of fietstocht.